Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Medewerker Finance

Senior Medewerker Finance

Doesburg

Heb jij meer dan 5 jaar werkervaring als Senior Financieel medewerker, sta je stevig in je schoenen, heb je een afgeronde MBA opleiding of vergelijkbaar en voel jij je helemaal thuis in een veeleisende en dynamische omgeving? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in?
Als Senior Medewerker Finance ben je werkzaam binnen de administratie groep die verantwoordelijk is voor o.a. het verwerken van alle inkomende facturen, algemene financiële boekingen t.b.v. de maandafsluitingen en op termijn ook cash activiteiten. Je bent primair verantwoordelijk voor het proces van de inkomende facturen stroom. Een proces dat dit jaar zo veel mogelijk gedigitaliseerd gaat worden. Je draagt zorg voor codering, proces flow en monitoring. Daarnaast ondersteun je de teamleider administratie om de processen verder te optimaliseren en te komen tot verbetervoorstellen. En je helpt bij het verder ontwikkelen van de finance afdeling bij de uitvoering van haar strategie en daarbij lever je een bijdrage aan de Rotra Groep strategie.  


Wat vragen wij van je?

Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je hebt een doortastende persoonlijkheid, je bent een doorpakker en laat je niet snel uit het veld slaan. Je voelt je comfortabel in een veeleisende- en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.

Verder heb je / ben je:

* Afgeronde MBA opleiding of vergelijkbaar (MBO opleiding bedrijfsadministrateur/financieel administratief medewerker).

* meer dan 5 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie.

* Kennis van en ervaring met Excel, Word en financiële systemen (bijvoorbeeld Agresso).

* Beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

* Stevige persoonlijkheid, zelfbewust en doelgericht.
* Sparringspartner

* Uitstekende communicatieve vaardigheden.

* Enthousiaste, flexibele en klantgerichte instelling met een “hands on” mentaliteit.

* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.

Wat bieden wij je?
De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. Hierin krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie waar te maken.

* Uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.

* Jong, ambitieus en energiek team.

* Prettige en informele werksfeer.

* Werken met state-of-the-art systemen.

* Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener enmet 870 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met de Mark Bos, Business Administration Controller via het telefoonnummer 0313– 483 999.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 25-10-2018
Standplaats DOESBURG
Opleidingsniveau MBO
Uren 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris -
Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Financieel administratief, administratie

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer