Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Expediteur

Expediteur Nationaal / Internationaal

Doesburg

Wat houdt de functie in?
Als Expediteur ben je verantwoordelijk voor de transportaanvragen m.b.t. autogroupagediensten. Je draagt zorg voor de juiste documentatie voor begeleiding en administratieve verwerking van de zendingen. Je behandelt prijsaanvragen i.o. met het hoofd van de Business unit. Tevens ben aanspreekpunt voor agenten, medewerkers uit het Crossdock en chauffeurs.


Wat vragen wij van je?
Naast de noodzakelijke basis vakinhoudelijke bagage, beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je hebt kennis en affiniteit met de branche. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.


Verder heb je / ben je:

* Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting transport & logistiek.
* Ervaring in een soortgelijke functie of je bent bereidt om het vak te leren.
* Goede contactuele eigenschappen.
* Kennis van de Duitse en Engelse taal.
* Flexibele instelling
* Stressbestendig, zelfstandig en enthousiast.


Wat bieden wij je?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.

* Uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.


Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one "stop logistics shop". Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen..


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functiegerelateerde vragen kun je contact opnemen met Bennie Enzerink, Supervisor, telefoonnummer 0313 – 483 999.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 19-10-2018
Standplaats DOESBURG
Opleidingsniveau MBO
Uren 40
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris
Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Logistiek, transport, expediteur

Contactgegevens

Contactpersoon Alette van der Kolk

Vestigingsplaats

Solliciteer