Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Chauffeur (Nationaal)

Plaatsingsdatum 19-04-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats DOESBURG Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris conform CAO

Chauffeur (Nationaal)

Doesburg


Wegens sterke groei van de organisatie en uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven chauffeurs die ons team komen versterken.


Wat houdt de functie in?
Als Nationaal Chauffeur vervoer je ladingen van en naar de Rotra vestigingen en de klanten, voornamelijk in Nederland. Je vervoert stukgoed en bent verantwoordelijk voor het stuwen en vastzetten van diverse ladingen. Daarnaast bied je ondersteuning bij het laden en lossen.


Wat vragen wij van je?
Je hebt kennis en affiniteit met de branche. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd. Je weet van aanpakken, bent representatief en gemotiveerd.


Verder heb je / ben je:

* Rijbewijs C(E) en bent in het bezit van een geldige Code95.
* Bij voorkeur beschik je over een ADR-certificaat.
* Ervaring in de distributie geniet de voorkeur.
* Goede contactuele eigenschappen met een klantgerichte instelling.
* Flexibele instelling.
* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.


Wat bieden wij je?

Je treedt in dienst bij Roelofsen Transport BV als onderdeel van de Koninklijke Rotra groep. Je krijgt hierdoor de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.


* Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.
* Verzorgd en modern materieel.
* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.


Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve ‘one stop logistics shop’. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.


Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt je contact opnemen met Patrick Elands, Fleet Manager, telefoonnummer +31 313–48 3657.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Chauffeur, chauffeur nationaal

Contactgegevens

Contactpersoon Alette van der Kolk

Vestigingsplaats

Solliciteer