Crossdockmedewerkers oproepbasis (studenten/ scholieren)

Crossdockmedewerker (oproep)
Doesburg

Wat houdt de functie in?

Als Crossdockmedewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van verschillende goederen in en uit vrachtwagens en/of containers. Je controleert binnengekomen en uitgaande goederen op afmeting, gewicht, kwaliteit, schades en juiste hoeveelheid. Daarnaast verzorg je intern transport door goederen in het juiste vak of stelling te plaatsen.


Tot je taken behoren onder andere:

* Orderpicken, scannen en stickeren van goederen
* Verplaatsen van goederen met heftruck, reachtruck en/of pompwagen.
* Ondersteuning bieden bij alle voorkomende werkzaamheden.


Wat vragen we van je?
Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent gedreven en gemotiveerd met een passie voor logistiek. Je bent toe aan werken bij een top club. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.


Verder heb je/ben je:
* Een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken en een ‘hands on’ mentaliteit.
* Bereid om 2 á 3 avonden in de week én op zaterdag te werken.
* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.
* Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij je?
De Rotra groep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je werkt met de modernste technieken en systemen en hebt collegae die je ambitie delen.


* Natuurlijk past hier een marktconform salaris bij.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Een prettige en informele werksfeer.


Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande 'Solliciteer' button.


Alleen voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Paul Aerts, Manager Logistics Benelux, telefoonnummer 0313 - 483 999.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure. Rotra neemt deel aan het Waarschuwingsregister Logistieke Sector.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
09-02-2018
Standplaats
DOESBURG
Opleidingsniveau
Middelbaar / Secundair onderwijs
Salaris
Trefwoorden
magazijnmedewerker, warehouse medewerker, logistiek medewerker
Branche
Transport / Logistiek
Provincie
Gelderland
Trefwoorden
magazijnmedewerker, warehouse medewerker, logistiek medewerker