Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: E-Marketeer

Plaatsingsdatum 11-10-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats DOESBURG Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
E-Marketeer

Rotra is per direct op zoek naar een gedreven e-marketeer. Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van (online) marketing en in staat deze tot uitvoer te brengen? Dan komen we graag in contact met jou!

Wat houdt de functie in?

Als e-marketeer draag je bij aan de groei en omzet van Rotra door middel van het positioneren van de organisatie en het aantrekken en inspireren van potentiële klanten. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en de uitvoer van on- en offline marketingactiviteiten. Je optimaliseert onze website, initieert en onderhoudt (online) campagnes, maakt en verstuurt mailings, geeft ons Social Media beleid vorm en ontwikkelt productbrochures en presentaties. Je beschikt over bewezen kennis van SEO, SEA en Google Analytics. Je hebt daarbij ervaring met het schrijven van teksten en kan zelfstandig opereren. Daarbij onderhoud je contact met relevante externe partijen. In de functie van marketeer krijg je ruimte om je functie vorm te geven en jezelf te ontwikkelen.

Wat vragen wij van je?

Je bent een gedreven marketeer met ruime bewezen kennis van (online) marketing. In de functie van marketeer ben je proactief en draag je nadrukkelijk bij aan de verdere groei van Rotra.

Verder heb je / ben je:

* Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

* Je hebt bewezen kennis van SEO, SEA, Google Analytics, e-mailmarketing en Social Media

* Je hebt ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop en/of Indesign

* Bij voorkeur ervaring met ontwikkelen van apps, websites en/of andere online tools.

* Resultaatgericht en conversiegedreven

* Proactief en creatief

* Hands on mentaliteit
* Beschikking over doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel

* Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van marketing

Wat bieden wij je?

Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte tot persoonlijke ontwikkeling in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Past dit bij jou? Solliciteer dan direct! Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen.

* Marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

* Werken met state-of-the-art systemen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Werken in een dynamische internationale organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gedreven medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv voor in via de onderstaande ‘solliciteer’ button.

Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Guus van Groningen (Marketing & Communicatie), telefoonnummer 0313 – 483 999.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Marketing, Communicatie, Marketeer, Logistiek, Transport

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer