Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Expediteur

Plaatsingsdatum 13-03-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats NIEUW AMSTERDAM Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Expediteur

Nieuw Amsterdam
 

Wat houdt de functie in?
Als Expediteur ben je verantwoordelijk voor de transportaanvragen m.b.t. autogroupagediensten. Je draagt zorg voor tijdige afhandeling van de transportopdrachten conform gemaakte afspraken met de klanten d.m.v. volledige documentatie en begeleiding van de zendingen. Daarmee draag je bij aan een optimale dienstverlening naar onze relaties. Je bent het aanspreekpunt voor agenten, rederijen, vervoerders, klanten en alle interne afdelingen zoals o.a. medewerkers customer service, crossdock en chauffeurs. Je communiceert met klanten m.b.t. manco’s, schades, vertragingen en draagt voor alle partijen aanvaardbare oplossingen aan. Daarnaast verzorg je aanvullende expeditie-,operationele- & administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij van je?
Naast de noodzakelijke basis vakinhoudelijke bagage, beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je hebt kennis en affiniteit met de branche. Je voelt je comfortabel in een veel eisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.

Verder heb je / ben je:

* Minimaal afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting logistiek.
* Uitstekende contactuele eigenschappen.

* Beheersing van de Duitse en Engelse taal.

* Flexibele instelling, besluitvaardig, initiatiefrijk en accuraat.
* Stressbestendig, zelfstandig en enthousiast.

Wat bieden wij je?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.

* Uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve ‘one stop logistics shop’. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Gerrit Jan Ribberink, Teamleider Operations, telefoonnummer 0523-720131

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Drenthe
Trefwoorden Logistiek, transport, expediteur

Contactgegevens

Contactpersoon Alette van der Kolk

Vestigingsplaats

Solliciteer