Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: (Internationaal) Management Trainee

Plaatsingsdatum 20-06-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats DOESBURG, ROTTERDAM, AMST... Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
De top in expeditie zoekt jong talent. Wil jij een bijdrage leveren aan onze sterke groei en ambities? Ben je ondernemend, enthousiast, vernieuwend en inspirerend? Heb je een persoonlijkheid die mensen aanspreekt en verbindt? Wordt er naar je geluisterd als je jouw visie deelt? Wil je letterlijk je grenzen verleggen? Dan pas jij in het traineeship bij Rotra.


Wat houdt deze functie in?

Rotra is dynamisch en groeit in snel tempo. De procesmatige rol en de dagelijkse operationele taken vragen veel aandacht. Je zult gedurende ongeveer 3 jaar projectmatig werken en daarnaast doe je operationele en commerciële ervaring op. Je leert ontdekken waar en hoe je talenten het beste tot hun recht komen. Afhankelijk van je ontwikkeling en ambities, zal doorgroei naar een managementfunctie de doelstelling zijn. In eerste instantie zal de nadruk gelegd worden op vakinhoudelijke kennis. Tijdens het inwerkprogramma worden je operationele, logistieke, organisatorische en commerciële vaardigheden verder uitgebouwd.


Wat vragen we van je?
We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een echte aanpakker/coach. Je bent doel- en klantgericht, enthousiast en weet je omgeving hierdoor in beweging te krijgen. Je opereert vanuit de grondhouding afspraak is afspraak. Ook ben je accuraat, analytisch en je hebt een volhouders mentaliteit.


Verder heb je/ben je:

* Afgeronde opleiding op Bachelor/Master niveau, bij voorkeur richting Transport & Logistiek of Bedrijfskunde.

* Maximaal 3 jaar werkervaring bij een (logistieke) organisatie.
* Ambitieuze instelling.
* Dynamisch en resultaatgericht.
* Visie, ondernemerschap, besluitvaardigheid, overtuigingskracht, leiderschap en goed kunnen samenwerken op
   diverse niveaus.
* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
* Bereid om (tijdelijk) in de buurt van onze buitenlandse vestiging te gaan wonen.


Wij bieden je?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.


* Uitdagend traject met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

* Individueel opleidingstraject.
* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.


Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.


Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande ‘solliciteer’ button.


Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HRM, telefoonnummer 0313-483 999


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Traineeship, management traineeship, internationaal

Contactgegevens

Contactpersoon Jan-Herman Hanskamp

Vestigingsplaats

Solliciteer