Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Leerling Bedrijfsautotechnicus (BBL)

Plaatsingsdatum 29-06-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats DOESBURG Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Conform cao Beroepsgoederenverv...

Leerling Bedrijfsautotechnicus (BBL)

Doesburg

Wat houdt de functie in?
Je gaat aan de slag als leerling onderhoudsmonteur in de garage. Onder begeleiding van een erkend leermeester word je opgeleid tot volwaardig monteur. Tijdens het traject leer je alles over het onderhoud en de reparatie van zware bedrijfswagens, zoals vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers. Je maakt deel uit van een team gespecialiseerde en gemotiveerde monteurs.


Wat vragen wij van je?

Je gaat starten of bent bezig met een opleiding bedrijfsautotechnicus niveau 3. Je bent gedreven en gemotiveerd, werkt graag met je handen en hebt interesse voor de techniek. Je wilt graag werken bij een top club. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd.

Verder heb je/ben je:
* Een afgeronde VMBO vooropleiding.
* Affiniteit met techniek en vrachtwagens
* Bereid om 4 dagen te werken en 1 dag naar school te gaan.
* Een flexibele instelling en een ‘hands on’ mentaliteit.

Wat bieden wij je?
De Rotra groep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de top speler in de branche. Je werkt met de modernste technieken en systemen en hebt collegae die je ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om zo je ambitie te kunnen waarmaken.

* Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Beroepsgoederenvervoer.

* Verzorgd en modern materieel.

* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.

* Prettige en informele werksfeer, binnen een jong, ambitieus en energiek team.

* Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw-Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande 'solliciteer' button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Niels Kemperman, Fleet & Technical service manager Benelux, telefoonnummer 0313 - 483 999.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure. Rotra neemt deel aan het waarschuwingsregister logistieke sector.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden bedrijfsautotechnicus, bedrijfsmonteur, monteur, tweede monteur.

Contactgegevens

Contactpersoon Jeannet Aalpoel

Vestigingsplaats

Solliciteer