Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Junior Luchtvracht Expediteur Export (kopie)

Plaatsingsdatum 13-07-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats SCHIPHOL-RIJK Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Luchtvracht Expediteur Import / AOG Team

Schiphol-Rijk

Wat houdt de functie in?

Als allround Luchtvracht Expediteur AOG & Import ben je verantwoordelijk voor de complete coördinatie en verwerking van luchtvracht import zendingen en maak je onderdeel uit van het AOG-team. Rotra is strategisch partner van een AOG gespecialiseerd partnernetwerk. Aerospace, in het bijzonder AOG (Airplane Off Ground) behoeft 24/7 behandeling van zendingen, aanvragen en expertise. De service die jij levert voldoet 100% aan de verwachtingen van de klant en dit levert voor beide partijen een optimaal resultaat op. Jij bent de spin in het web, stemt de aard van de opdrachten af, volgt en administreert de zendingen nauwlettend, vraagt de benodigde informatie en documenten op, adviseert de opdrachtgever en maakt afspraken over afleverinstructies en/of bijzonderheden. Je volgt de bestaande procedures, maakt klantgerichte werkinstructies en zorgt voor een consequente opvolging hiervan. Je communiceert service gericht naar klanten, agenten en leveranciers.

Tot je taken behoren onder andere:

* Nauwgezet volgen van zendingen.

* Adequaat handelen bij AOG zendingen

* Fungeert als contactpersoon voor klanten, luchtvaartmaatschappijen en collega’s.

* Opvragen en verwerken van transport- en douanedocumenten.

* Transporten organiseren van A tot Z.
* Ondersteuning collega’s daar waar nodig.

Wat vragen we van je?

We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. Je bent toe aan werken bij een top club. Je bloeit op bij een echte uitdaging en van hectiek gaat jouw bloed sneller stromen. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd. Je kent de branche goed en door jouw kennis en ruime ervaring ben je in staat de gewenste groei te realiseren. Je bent operationeel nauwkeurig en hebt commerciële gedrevenheid. Je bent iemand die geen problemen maar uitdagingen ziet.

Verder heb je / ben je:

* Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding.

* Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

* Volgens rooster beschikbaar in de avonduren en weekenden.

* Goede contactuele eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk.

* Flexibele, servicegerichte en actieve instelling.

* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.

Wat bieden wij je?

De Rotragroep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei en waarin gewerkt wordt met de modernste technieken en systemen. Je krijgt alle ruimte om zo het beste uit jezelf te halen, omringd door collega’s die je ambitie delen.

* Hierbij past een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.
* Werken met state-of-the-art systemen.
* Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
* Prettige en informele werksfeer in een dynamische en ambitieuze organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw-Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met

de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en

communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via onze website: www.rotra.eu.

Uitsluitend voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Nick Rijcks, Supervisor Import & Warehouse Air, telefoonnummer +31 20 658 8714

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure. Rotra neemt deel aan het Waarschuwingsregister Logistieke sector.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Expediteur, luchtvracht, expeditie

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer