Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Luchtvracht Expediteur

Plaatsingsdatum 26-01-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats SCHIPHOL-RIJK Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Luchtvracht Expediteur

Schiphol

Wat houdt de functie in?

Als Luchtvracht Expediteur ben je verantwoordelijk voor de complete coördinatie en verwerking van luchtvracht zendingen. De service die jij levert voldoet 100% aan de verwachtingen van de klant en dit levert voor beide partijen een optimaal resultaat op.

Jij bent de spin in het web, stemt de aard van de opdrachten af, volgt en administreert de zendingen nauwlettend, vraagt de benodigde informatie en documenten op, adviseert de opdrachtgever en maakt afspraken over afleverinstructies en/of bijzonderheden. Je volgt de bestaande procedures, maakt klantgerichte werkinstructies en zorgt voor een consequente opvolging hiervan. Je communiceert servicegericht naar klanten, agenten en leveranciers.

Tot je taken behoren onder andere:

* Nauwgezet afhandelen en volgen van zendingen.

* Fungeert als contactpersoon voor onder andere klanten, agenten en leveranciers.
* Opmaken / verzorgen van de benodigde begeleidende papieren zoals exportdocumenten en douaneformulieren.

* Transporten organiseren van A tot Z.
* Afgeven van offertes en tarieven aan opdrachtgevers.

Wat vragen we van je?

We vragen veel van je. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je bent een gedreven en ambitieuze specialist met passie voor logistiek. Je bent toe aan werken bij een top club. Je bloeit op bij een echte uitdaging en van hectiek gaat jouw bloed sneller stromen. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin je talenten worden uitgedaagd. Je kent de branche goed en door jouw kennis en ruime ervaring ben je in staat de gewenste groei te realiseren. Je bent operationeel nauwkeurig en hebt commerciële gedrevenheid. Je bent iemand die geen problemen maar uitdagingen ziet.

Verder heb je / ben je:

* Een relevante opleiding, minimaal op MBO niveau.

* Werkervaring in vergelijkbare functies.

* Goede contactuele eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk.

* Flexibele, servicegerichte en actieve instelling.

* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift met Duitse taal als extra pré.

* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.

Wat bieden wij je?

De Rotragroep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de topspeler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je werkt met moderne technieken en collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jouw talenten te ontwikkelen.

* Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.

* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.

* Een prettige en informele werksfeer binnen een dynamische organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over het spoor, over zee en de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?

Klik op de onderstaande ‘’solliciteer’’ button

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Expediteur, luchtvracht, expeditie

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer