Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Midden en Oost Europa

Plaatsingsdatum 14-03-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats DOESBURG Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Ben jij een people manager met passie voor logistiek? Wil jij je loopbaan voortzetten bij een top speler in de branche? Ben je resultaatgericht en weet je op inspirerende wijze verdere groei van je afdeling te realiseren? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou.

Manager Midden en Oost Europa

In deze functie rapporteer je aan de Manager Operations, ben je eindverantwoordelijk voor de groupage activiteiten in de Business Unit van de afdeling Midden en Oost Europa en geef je leiding aan een team van ongeveer 10 medewerkers.

Inhoud functie

In overleg met de Sales en OPS Manager stel je de jaarlijkse begroting van de BU op. Samen met je team, waar je leiding aan geeft, zorg je vervolgens voor de realisatie hiervan. Je bewaakt de voortgang en stuurt tijdig bij. In het periodieke overleg met de Manager Operations en Directie rapporteer je de voortgang van de doelstellingen.

Je bezoekt in overleg opdrachtgevers en partners in binnen- en buitenland en beoordeelt afwijkende offertes in overleg met Sales.

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van alle aangelegenheden binnen de BU. Je fungeert als aanspreekpunt voor operationele problemen en lost deze, waar nodig, in overleg op. Het structureel verbeteren en optimaliseren van (bedrijfs)processen geniet continu je aandacht en boekt hier zichtbare resultaten door. Je initieert (verbeter)projecten en bewaakt de voortgang ervan. Je accordeert afwijkende inkoopfacturen na controle door de expediteur.

Je beschikt over:

 • Afgeronde opleiding op HBO niveau (voorkeur Transport & Logistiek) met aanvullende managementcursussen en/of trainingen
 • Ruimschootse werkervaring in een soortgelijke functie
 • Senior manager die inspireert, besluitvaardig is, het goede voorbeeld geeft en mensen aanspreekt op gedrag
 • Goede contactuele vaardigheden en kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Natuurlijke en coachende leiderschapsstijl, helder en duidelijk communiceert
 • Analytische vaardigheden
 • Stressbestendig en goed om kan gaan met extreme drukte (pieken)
 • hands-on mentaliteit
 • Enthousiasme, een flexibele instelling
 • Geen 9-5 type
 • Kennis van wet- en regelgeving (o.a. wet wegvervoer goederen, arbeidstijdenbesluit vervoer)

Wat bieden wij je ?

De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche. Je gaat werken in een omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je ambitie te kunnen waarmaken. Natuurlijk past hier een goed salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden bij:

 • Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
 • Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
 • Een prettige en informele werksfeer.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener enmet 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv via de onderstaande ‘Solliciteer’ button. Voor functie gerelateerde vragen kunt je contact opnemen met Henri Hetterscheidt, telefoonnummer 0313 – 483 999. De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Manager, Groupage, Distributie, wegtransport,

Contactgegevens

Contactpersoon Jan-Herman Hanskamp

Vestigingsplaats

Solliciteer