Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Manager Crossdock

Plaatsingsdatum 15-12-2017 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Doesburg Niveau Management
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris marktconform salaris en goede s...
Manager Crossdock
Doesburg

Crossdocking binnen Rotra is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen na het lossen worden gegroepeerd en kortstondig worden opgeslagen waarna ze vervolgens worden ingeladen in trailers als uitgaande goederen (zowel nationaal als internationaal). Het betreft een vol continue operatie die begint op maandag 05.45 uur en doorgaat tot zaterdag 22.15 uur. Indien noodzakelijk wordt ook incidenteel op zondag gewerkt.

Wat houdt de functie in?
Van jou wordt verwacht dat je, als people manager, leiding en uitvoering geeft aan bovenstaand proces binnen de daarvoor bestemde tijd en met de juiste middelen. Je rapporteert hierbij aan de Manager Logistics Solutions. In het Crossdock in Doesburg geef je direct leiding aan een drietal teamleiders en zorg je er samen voor dat de operationele, financiële en kwaliteitsdoelstellingen behaald worden. Er wordt gewerkt in een 3-ploegenrooster. Daarnaast geef je leiding aan een viertal medewerkers op de afdeling Packaging (palletadministratie).

Je stuurt de dagelijkse werkzaamheden in het Crossdock aan door veelvuldige aanwezigheid in de loods. De door teamleiding opgestelde personeelsplanning is op orde waarbij rekening wordt gehouden met het tijdig kunnen inspelen op veranderingen en actualiteiten met een correcte urenregistratie tot gevolg. Met je analytische vaardigheden ben je in staat knelpunten in het logistieke proces te signaleren en op te lossen. Het ontwikkelen en periodiek evalueren met de medewerkers is hierbij essentieel.
Ter bewaking van de realisatie van het budget waarvoor je verantwoordelijk bent, zorg je voor tijdige informatie en managementrapportages.
Last but not least bewaak je dat het interne transportmateriaal in goede conditie is en er te allen tijde veilig gewerkt kan worden.

Wat vragen wij van je?
  • Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je een (eind)verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving dan is dit je kans! Het is wel belangrijk dat je beschikt over een relevante vooropleiding binnen de logistiek op MBO+ niveau. Daarnaast ben je werkzaam (of geweest) in een Crossdock omgeving bij voorkeur met leidinggevende ervaring als bijvoorbeeld teamleider.
  • Je moet het leuk vinden met mensen te werken en samen tot resultaten te komen. Handen uit de mouwen en bij tegenslag houd je het hoofd koel.
  • Automatisering is in deze tijd niet meer weg te denken en ontwikkelingen hierin volgen zich steeds sneller op. Met je analytische vaardigheden ben je in staat hiervan optimaal gebruik te maken.
  • Voorts is een dosis enthousiasme en flexibiliteit noodzakelijk om tot successen te komen. Deze mogen dan overigens ook met je team gevierd worden!
  • Vanwege internationale karakter van onze organisatie is kennis van de Engelse en Duitse taal belangrijk.

Wat bieden wij:
  • Uitdagende functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen
  • Jong, ambitieus en energiek team
  • Een prettige informele werksfeer in een dynamische organisatie
  • Werken met state-of-the-art systemen

Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gedreven medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.
Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. Met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv voor in via de onderstaande ‘Solliciteer’ button.

Voor functiegerichte vragen kun je contract opnemen met Paul Aerts (Manager Logistics Benelux) op het nummer 0313-483999.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, fulltime, parttime, Arnhem, manager, logistiek, teamleider, team lead.

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Aerts
Telefoon +31 313483999

Vestigingsplaats

Solliciteer