Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Open sollicitatie afstudeer- / stageplaats

Plaatsingsdatum 30-10-2017 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats DOESBURG Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 8 - 40 Salaris -
Open sollicitatie afstudeer- / stageplaats

Binnen Rotra zijn er veel mogelijkheden om stage te lopen! Dus ben jij een student die in de richting Logistiek studeert en/ of passie heeft voor de logistiek, solliciteer dan via deze pagina! Rotra heeft verschillende vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Nieuw-Amsterdam en Doesburg, dus er zijn volop mogelijkheden.

Wat vragen wij van je?

Je volgt een MBO-, HBO- of WO opleiding en bent op zoek naar een meeloopstage of afstudeerstage. Past een dosis eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit en een (internationale) omgeving die gericht is op groei bij jou? dan is Rotra het ideale stageadres. Bij Rotra draai je volop mee binnen het team. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en zo je ambitie te kunnen waarmaken.

* Stagevergoeding

* Werken met state-of-the-art systemen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.

Waar ga je werken?

Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gedreven medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit.

Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?

Stuur jouw motivatiebrief en cv in via de onderstaande ‘solliciteer’ button en geef duidelijk aan wat voor een stage- of afstudeerplek je zoekt.

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling HRM via het telefoonnummer 0313 – 483 999.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer