Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Rangeerders

Plaatsingsdatum 02-06-2017 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats DOESBURG Niveau Professional
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Rangeerder
Doesburg

Wat houdt de functie in?
Als Rangeerder draag je zorg voor het aan- en omkoppelen van trailers, bakwagens en aanhangwagens. Daarnaast zorg je ervoor dat de wagens voor het geplande dock van het Warehouse klaar staan, zodat deze wagens tijdig kunnen worden geladen/gelost.


Wat vragen we van je?

Naast de vakinhoudelijk bagage beschik je over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol. Je voelt je comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving. Je kent de branche goed en door jouw kennis en ruime ervaring ben je in staat om de gewenste groei te realiseren.

Verder heb je/ben je:
* In het bezit van minimaal rijbewijs B, C en CE.
* Ervaring als Rangeerder of Chauffeur.
* Een flexibele instelling, zelfstandig kunnen werken en een ‘hands on’ mentaliteit.
* Bereid om in een 3-ploegendiensten te werken.
* Je voelt je verantwoordelijk en gaat nauwkeurig te werk.
* Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de functie.


Wat bieden wij je?
De Rotragroep biedt je de mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij de top speler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collegae die je ambitie delen. Je krijgt alle ruimte om zo je ambitie te kunnen waarmaken.


* Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.
* Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
* Werken in een jong, ambitieus en energiek team.
* Een prettige en informele werksfeer.

Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 860 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV via de onderstaande 'solliciteer' button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Paul Aerts, Manager Logistics Benelux telefoonnummer 0313 - 483 999.

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure. Rotra neemt deel aan het Waarschuwingregsiter Logistieke Sector.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Rangeerder, chauffeur,

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer