Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Software Engineer

Plaatsingsdatum 01-09-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats DOESBURG Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -
Software Engineer
Doesburg


Wat houdt de functie in?

Je werkt aan de verdere doorontwikkeling van Rotra’s Transport Management Systeem (TMS). Een in eigen beheer ontwikkelde omvangrijke suite van applicaties waar honderden medewerkers dagelijks mee werken op meerdere locaties in Nederland en België. Je hebt daar de rol van software engineer. De webapplicaties waaraan je gaat meebouwen worden met verschillende front-end technieken gebouwd zoals Javascript framework Ext JS en Oracle’s APEX. De backend van de applicaties is Oracle PL/SQL. Daarnaast vindt er veel integratie plaats met andere software pakketten en devices zoals boordcomputers, scanners, etc. We zoeken een allround software engineer welke thuis is in één of meerdere van bovenstaande programmeertalen, of die het interessant vindt om zich er verder in te verdiepen.

Je komt te werken in een scrumteam van zo’n 9 personen binnen Rotra’s ICT afdeling, met in totaal zo’n 35 enthousiaste collega’s. De omgeving is zeer dynamisch en er erg interessant.


Verder…
* Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en een aantal jaren relevante werkervaring.
* Beschik je over goede kennis van softwareontwikkeling, software-architecturen en applicatie integratie.
* Heb je kennis van of (enige) ervaring met één van de volgende technieken en talen: HTML5, CSS3, XML, JSON en JavaScript, Ext JS, JQuery, REST, Oracle APEX, SQL en PL/SQL.
* Ben je bekend met Agile-ontwikkelmethodes zoals Scrum.
* Ben je in het bezit van goede communicatieve en contactuele eigenschappen met een flexibele en doelgerichte houding. Je laat je niet zo snel van de wijs brengen.
* Ben je als persoon resultaatgericht, klantgericht, en hebt een hands-on mentaliteit.


Wat bieden wij je?
De mogelijkheid om je carrière voort te zetten bij een topspeler in de branche. Je gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Je gaat werken met de modernste technieken en systemen en hebt collega’s die jouw ambitie delen. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

* Een goed salaris.
* Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
* Prettige en informele werksfeer.
* Dynamische organisatie.


Waar ga je werken?
Koninklijke Rotra is sinds 1909 actief als internationaal logistiek dienstverlener en met 850 gemotiveerde medewerkers bij vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw-Amsterdam, Antwerpen, Kampenhout en Brussel meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering- en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Meer Informatie en solliciteren?
Stuur dan jouw motivatiebrief en cv via de onderstaande ‘solliciteer’ button.


Alleen voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Daan Krijnen, Manager ICT Project- en Productontwikkeling, telefoonnummer 0313 – 483 964.


De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Transport / Logistiek
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Maika Hiddink

Vestigingsplaats

Solliciteer