Young executive professionals

Koninklijke Rotra wil de beste zijn in het bieden van logistieke oplossingen en is continu op zoek naar winnaars. Winnaars die net een stapje verder willen gaan en op alle vlakken willen excelleren; niet 98%, niet 99% maar altijd 100%. Voor jonge ambitieuze mensen bieden we een Young Executive programma.

Wat houdt dit Young Executive Programma in?
Je wordt het eerste jaar op diverse werkplekken ingezet om de organisatie goed te leren kennen en om te ontdekken waar jouw ambities, talenten en vaardigheden liggen. Je werkt daarnaast aan nader te bepalen praktijkopdrachten. Deze opdrachten worden gezamenlijk uitgekozen en zijn in lijn met jouw leerdoelen en de wens van de organisatie. Het eindresultaat van deze opdrachten is duidelijk en meetbaar en draagt bij aan het bedrijfsresultaat. In het tweede jaar krijg je een leidinggevende functie (dat kan ook projectmanagement zijn). Het uiteindelijke doel is jou te ontwikkelen tot een Rotra manager of specialist. Er zijn je al een aantal young professionals met succes voorgegaan.

Hoe ziet de begeleiding eruit?
Gedurende het YEP word je on the job begeleid door je manager en door een mentor. Om te blijven groeien en ontwikkelen ga je opleidingen volgen. Dit zijn vaktechnische trainingen, maar ook blijf je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, mede ook door deel te nemen aan de intervisiebijeenkomsten met de andere talenten. Heb je potentie? Dan kun je doorstromen naar een managementpositie.

Voor wie?
• Voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring
• Die analytisch sterk ontwikkeld zijn
• Die gericht zijn op het realiseren van verbetering en samenwerking
• Van nature geneigd zijn hierin voorop te gaan
• Met een Bachelor/Master op zak
• Let op: een beperkt aantal talenten kunnen op verschillende momenten in onze organisatie instromen in het YEP.

Voor wie ga je werken?
Koninklijke Rotra is een internationale logistieke dienstverlener. En met meer dan 860 gemotiveerde medewerkers bij de vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Amsterdam, Nieuw Amsterdam, Brussel (BE), Kampenhout (BE) en Ploiesti (RO) meer dan ooit een innovatieve “one stop logistics shop”. Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over de weg zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra biedt integraal Supply Chain Management aan volgens het 4PL-concept, als ketenregisseur van A tot Z. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt de organisatie op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Een kwaliteitsdefinitie die hoge eisen stelt aan de organisatie, het personeel en het materieel. Sinds jaar en dag wordt er fors geïnvesteerd in nieuwe automatisering en communicatietechnieken, in opleidingen en in productiemiddelen. En met succes. Rotra kent een sterke groei en heeft zich inmiddels geschaard onder de grootste private logistiek dienstverleners in de Benelux.

Wat hebben wij jou te bieden?
• Ten eerste een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en uit te zoeken wat je talenten zijn en in welke functie deze het best tot zijn recht komen.
• Een aanvangssalaris van € 2.750,- bruto per maand bij een 40 urige werkweek met tussentijdse verhogingen al naar gelang ontwikkeling.
• Een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden via onze eigen Rotra Academy.
• Professionele Intervisie met je collega young professionals.
• Interessante projecten die er toe doen binnen onze organisatie.
• Korte communicatielijnen waarbij je in direct contact staat met onze directie.
• Young Rotra; een actieve club van en voor medewerkers jonger dan 35 jaar.
• Wegtransport, treintransport, luchtvracht, zeevracht, container terminal binnenwater, special services en warehousing onder 1 dak.

Ben je geïnteresseerd?
• Indien je kans wilt maken als Young Executive bij Rotra aan de slag te gaan dan kun je dit kenbaar maken via de "solliciteerknop". Selecteer de Young Executive vacature en stuur je CV en motivatiebrief mee.
• Indien je volgens ons voldoet aan de vereisten en ons overtuigd hebt, vindt er een eerste kennismaking plaats, eventueel gevolgd door een tweede gesprek met een directielid.
• Indien er van beide kanten interesse is, zal er een extern assessment plaatsvinden.
• Indien ook deze een positief advies geeft, krijg je een korte opdracht die je dient te presenteren aan onze voltallige directie. Daarna wordt definitief besloten of je wordt toegelaten tot het programma.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
30-11-2018
Standplaats
DOESBURG
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
traineeship
Branche
Transport / Logistiek
Provincie
Nederland
Trefwoorden
traineeship